Kısayol Yayınları KPSS Türkçe Siyah Beyaz Film Gibi Soru Bankası
Kısayol Yayınları KPSS Türkçe Siyah Beyaz Film Gibi Soru Bankası

Kısayol Yayınları KPSS Türkçe Siyah Beyaz Film Gibi Soru Bankası

Barkod : 9786059340519
Kısayol Yayınları KPSS Türkçe Siyah Beyaz Film Gibi Soru Bankası
Yaprak test, soru bankası ve deneme olmak üzere üç bölümden oluşan TÜRKÇE SİYAH BEYAZ FİLM GİBİ SORU BANKASI kitabı, 236 test ve 2540 soru ile 704 sayfadan oluşmaktadır. Bu yönüyle en kapsamlı ve her türlü soru tipinin görülebileceği en kalın kitap olma iddiasıyla yayına hazırlanmıştır.
KPSS hazırlık süreci verimli ve programlı bir çalışma gerektirmektedir. Bunun için öncelikle konular iyi öğrenilmeli daha sonra ise sık sık soru çözülmelidir. Sorular çözülürken belli bir sıra izlenmesi, konuların öğrenilmesi açısından daha etkili olacaktır. Bu kapsamda soru çözülürken aşağıdaki sıra izlenmelidir. 
-Öncelikle konuların pekiştirilmesini sağlayan yaprak testler çözülmeli
-Daha sonra yaprak testlerden biraz daha zor olabilecek bu nedenle de çözümleri de olan soru bankası çözülmeli
-Yaprak testler ve çözümlü soru bankası çözüldükten sonra tüm konuları kapsayan ders ders çözümlü denemeler çözülmelidir.
Bu kitap Türkçe konularının ve sözel mantık kısmının öğrenilmesi, tekrarı pekiştirilmesi amacı ile hazırlanmıştır. Sizlerin konu bilgilerinizi artıracak ve soru çözüm tekniklerinizi geliştirecek şekilde düzenlenmiştir.  Genel yetenek kısmındaki 30 sorunun içerisindeki bütün konuları kapsamaktadır. Kitap ulusal ve uluslararası alanda geçerli literatüre ve ÖSYM sınav formatına dayandırılarak hazırlanmıştır. Bu kitap elinize geçtiyse Türkçe ile ilgili başka bir soru kitabına gereksinim duymayacağınızdan emin olabilirsiniz. Türkçe ile ilgili hem yaprak testleri hem soru bankasını hem de ders ders denemeleri aynı kitapta bulabileceğiniz tek yayın olma özelliğini taşımaktadır.
Kısayol Yayıncılık uzman ekip ve geniş yayın kadrosu ile kapsamlı ve titiz bir çalışma sonucu yayınlarını çıkartmakta ve sizlerin Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanmanızı kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.
Tüm adaylara yürekten başarılar dileriz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR