Akademi Yayınları SPF Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Gayrimenkul Mevzuatı

Akademi Yayınları SPF Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Gayrimenkul Mevzuatı

İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺59,00
İndirimli : ₺41,30
Barkod : 9786059048552
₺5,05 'den başlayan taksitlerle
Akademi Yayınları SPF Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Gayrimenkul Mevzuatı
Gayrimenkul (taşınmaz) ülkenin ekonomik varlığının büyük bir bölümünü oluşturmakta ve gün geçtikçe ülke ekonomisindeki önemi daha da artmaktadır.
Gayrimenkul birden fazla bilimin ilgi alanında bulunmakta ve hukuk, finans, mühendislik alanlarında birçok ayrıntıyı barındırmaktadır. Ayrıca ülkemizde ilgili düzenlemeler sıklıkla değişmektedir.
İlgili mevzuatın çeşitliliği ve birçok uygulama ayrıntısını içermesi sadece eşya hukuku başlığının yüzlerce sayfayı kapsayan bir metin olması, vergi konusunun birden çok kanunu ve ilgili düzenlemeleri içermesi karşısında mevzuatın tümünü kapsayan bir çalışmanın sınava hazırlanmada kolaylaştırıcı bir rehber niteliğinde olamayacağı açıktır.
Bütün belirtilen bu unsurlar dikkate alınarak "Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavı” nın konu başlıklarından biri olan "Gayrimenkul Mevzuatı” başlığı altındaki ilgili güncel konuları kapsayan bu çalışmanın hazırlanmasında ilgili kanunlardaki düzenlemeler çerçevesinde konu anlatımı, örnek soru-çözüm-cevap şeklinde bir rehber metin hazırlanmıştır.
Yazar
Adalet Hazar|Günay Günver|Şenol Babuşcu
Ebat
19x27
Sayfa Sayısı
245
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR